.: SELAMAT HARI MERDEKA :.

sbnrnye minggu ni aku plan nk blk kg n sambut kemerdekaan thn ni kat kelantan... tapi disebabkan suami ku terchenta terpakse bekerja hari ni, aku pn terpakse la batalkan niat balik kg tuh... x berbaloi kalu takat balik weekend je. skang ni kan dh ade dua umah.. kalu blk weekend je, mane sempat nk bermalam kat dua umah.. xpe la.. tunggu blk raya ni je la.. thn lepas smbt merdeka leh gak tgk bunga api kat dataran.... leh gak bunyi gedebum..gedebum..(bunyi bunga api la..)... tapi skang ni leh dgr gak bunyi camtu..tapi tu bunyi mercun yg budak2 kat umah aku ni dok main la.. aish.. ni br awal pose, dh bising2 bunyi mercun la... jgn smpi ade yg putus tangan dh la....

pe2 pn, dikesempatan ni aku just nk ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YG KE-52.







0 Responses