Kennot Wet Tomorrow

 
Sangaaat rindu ngan budak kat bawah nih... rase tersangat lain bile x jupe.. xde teman nk bergaduh...
kennot wet tomorrow....



ari2 telefon... tapi bile dengar suara dia, rase sebak plak... sapa2 yg ade anak dok berjauhan plak, tau la camne perasaannye..



:: dah lama x update blog usang aku ni.. terlebih vitamin M.. just blogwalking jer...



.: Phenomia :.

salam kwn2 sume...
rindu bangat dengna dunia blog aku ni..
tapi apa kan daya, x berkesempatan nk mencoretkan apa2 kat blog aku ni..
tapi kadang2 ada jugak la aku curi masa menjenguk blog kwn2..
jadi silent reader je la skang ni..

arini just nk share pasal satu penyakit nih.. phenomia, atau dalam bahasa yg senang nk paham radang paru2...aku terpanggil nk cari info pasal ni sbb kawan aku, farah, anaknya terkena serangn penyakit ni..
pahtu arwah anak kawan lama aku masa sama2 blajar kat U dl pn kena serangan sakit ni jugak.. tu yg tergerak hati aku nk cari pasal ni... 

bile aku refer kat sini, takut pn ada gak ni.. sbbnye anak aku yg sulong pn cam ada tanda2 phenomia je..
aritu sejak cuti skolah aritu, dia demam, batuk, selsema... skang ni demam dah baik.. tinggal batuk ngan selsema jer.. kadang2 tu bile bila dia batuk, lambat btl nk leh benti.. kadang2 tu smpi muntah.. cam malam tadi, batuk smpi muntah. byk gileee. separuh bekas tuperware putih yg aiskrim nye tuh.. mlm2 kadang2 bile dia batuk, mesti nangis sbb katanye sakit.. tu yg mlm2 je bile terjaga mesti dia mintak air.. ubat batuk, antibiotik dah berbotol2 abis... 

tadi masa search pasal ni, aku bgtau kat asben aku... trs esok nk bwk anak sulong aku tu gi klinik.. hehehhe..
agak2 la, bule x kalu aku nk mintak vaksin



Salam 2013 & Salam Maulidul Rasul

fuh!!!!.. fuh!!!!!  kalu rumah, kompemm dah bersawang dah ni..
 
wlpn dah hampir sebulan 2013 berlalu, tapi rasenye lum terlambat nk wish SELAMAT TAHUN BARU 2013
 
dan nk ucapkan juga
 
 
 
smoga tahun ni lebih lebih lebih baik dari tahun2 lepas.. amin..



:: arini wlpn cuti, aku keje da... x dpt nk berriadah bersama famili..
:: 1st entry di tahun baru.. hehehe