HARI SUSU IBU SEDUNIA



minggu ni adalah minggu hari susu ibu sedunia...
tema sambutan hari susu ibu sedunia tahun ni,
"PENYUSUAN SUSU IBU, TINDAKBALAS PENTING KETIKA BENCANA. SUDAHKAH ANDA BERSEDIA?"
byk gak la agensi2 yg wat event sempena sambutan hari susu ibu sedunia nih... tapi wlpn byk, aku x join pn sume tuh..tapi wlpn aku x join sume2 tu, namun aku bangga jadi salah seorang ibu yg masih bagi susu ibu kat baby aku... aku bangga sbb baby asyraaf masih sudi minum susu ibu wlapn kadang2 aku kasi susu formula gak mase kat umah baby sitter... aku bangga sbb susu ku masih lagi ada untuk santapan baby asyraaf wlpn x brape byk (harapan dan doa aku semoga susu ku bertambah byk) .... dh last skali aku bangga sbb baby asyraaf membesar dengan susu ibu.. ANAK IBU katakan.... besar harap aku nk bagi susu ibu kat baby asyraaf smpi dia 2thn...





2 Responses
  1. nanazack Says:

    hi sue...ko dh ada bb ek?xtau citer pun...huhuhu sedihnye aku...ketinggalan zaman btul aku ni...huhu..bb dh bpe bln?


  2. $ue @nim Says:

    a'ah la nana....tapi br je la... baby aku br je 3 bln. nnt baby asyraaf leh la geng ngan adam ek... :D