.: UPDATE : CONVOCATION KALI KE-2 :.

sbnrnye convocation ni bkn aku punya..tapi adik ipar la.. dia br je abis blajar kat UPSI. so ni gi memeriahkan majlis konvo dia je la nih...

masa hari gi konvo adik ipar aku kat UPSI, kesian gak sbnrnye kat baby... start dari mlm 12hb lagi baby demam.. sbb kena cucuk kot.. pahtu bwk lak gi majlis konvo adik ipar.. berpanas berhujan lagi lak tuh kat sana.. risau demam nye makin teruk je.. tapi alhamdulillah la, demam dia x melarat... seb baik bwk gak ubat demam baby mase gi tuh... sementara menunggu majlis konvo ni abis, sempat la aku menghabiskan saat2 kebosanan tu ngan baby n abah baby kat bangunan ape tah tmpt aku lepak nih.. dok lepak2... borak2... main ngan baby... pahtu smpt gak tangkap gambar.. :D last2 kami tiga beranak tertido kat ruang legar bangunan ni.. hehehe.... kebetulan hujan ngan lebatnye kat luar, mmg best kalu dpt tido.. tu yg buat kami tiga beranak leh tertido...


saat2 kebosanan menunggu majlis abis... posing2 dulu la...


terkezut ape nih ????????...


bestnye leh tido...


close-up...

lebih kurang kol5 lebih gak la br siap majlis convocation ni... seb baik la cuaca arini x panas.. x de la baby nk meragam.. wlpn majlis siap agak lewat gak, tapi sempat gak la bergambar sekeping dua wat kenang2an...


anak ibu kecik2 dah masuk U...hehehe... hrp2 nnt besar pn leh masuk U gak la..


asyraaf ngan alang, atuk n neneknye.. sonot sakan tuh.:D


lps sume urusan kat sana selesai, kami pn berangkat balik kl.. kol7 lebih gak la br smpi kl... TAHNIAH la kat para2 graduan terutama skali kat adik ipar ku....





2 Responses
  1. FaraMie Says:

    sue...baru 1st time aku tgk anak ko ni..da besar dia. Tp aku tgk rupanya cam bapa dia kan..tp putih betul dia ni..cute sgt.


  2. $ue @nim Says:

    hahaha..nk tgk live, dtg la umah..aku dok tudm subang je..mmg dekat la ngan umah ko kan... mmg pn ank aku ikut muka abah dia la.. tang idung je ikut aku.. idung x tinggi da :D

    p/s :aku tunggu turn ko lak pahni..