Orang Baru 2014

Assalamualaikum...

skang ni aku dah mcm chipsmore.. jarang2 ada kat blog nih..
xpe la.. sekurang2 nya aku masih punya masa intai2 blog kawan2..
arini just nk introduce orang baru dalam family aku..

ni hero no3 aku.. 

baby ni lahir pada 15 Januari 2014 jam 1255 via normal delivery di Hospital Sungai Buloh, Selangor. antara ketiga-tiga anak aku, ni la yang paling besar kuar.. abe long hanya 3.09kg.. abe ngah 3.01kg. yang ni 3.53kg.. kus semangat bile aku tau berat baby.. dalam hati, hebat jugak aku ni ye bule teran baby besar gini.. hahaha... tapi dlm2 hebat pn, kena vaccum gak.. :D

sebenarnye aku x bajet pn nk bersalin kat sini.. tapi dah terberanak awal, cari hospital yang terdekat je la. terkeluar awal 2 minggu, mana2 pn buleee la.. janji selamat. 

apa pn bersyukur ssgt sbb baby lahir dalam keadaan sempurna dan sihat.. yang lagi special nya, dia lahir sama tarikh ngan abah nye.. kirenye ni la hadiah bestday asben aku la.. 
skang ni aku dah selamat blk kg.. blk pantang kat kg la. senang nk berurut, bertungku.. orang yanglagi berpengalaman ada kat kampung..

ni la muka orang baru..






nama baby baru ni MUHAMMAD HAZIQ AZFAR BIN MOHD HASARUDIN