.: OFFICIALLY :.

skang ni dh secara RASMINYA aku telah bertukar profession pekerjaan menjadi SURIRUMAH SEPENUH MASA... ini bermakna, aku sudah berhenti keje.. mmg rase berat ati nk wat keputusan ni.. tapi setelah dipertimbangkan baik buruknye, amik segala nasihat n kata2 dari famili n kwn2, aku nekad berhenti keje... insyaAllah, lps bersalin nnt, mudah2an aku cpt dpt keje lain.. dok bandar ni, payah kalu sorang je keje.. lain la kalu gaji laki tu besar.. dok goyang kaki pn aku sanggup.. hehehe...

skang ni aku kat kg.. sbb tu la aku lama menyepikan diri aku dari dunia online.. biase la.. kg aku ni kan kat pedalaman... kalu dok umah aku, mmg payah nk cari line wlpn broadband jenis yg speed laju giler pn... silap2 xde langsung... ni pn aku dtg umah kakak aku... umah dia atas bukit skit. senang la skit nk dpt line...

kalu ikutkan due aku, lagi 2 minggu nk bersalin.. takut n berdebar2 gak ni.. dah la tadi mase gi check up kat klinik dekat ngan umah aku tadi, dia soh dtg lagi esok.. jupe doc plak.. dia kata, sbb aku kali ni ade masalah kencing manis, wlpn skang ni dh xde, dia kata mungkin kena masuk spital awal. takut plak bile dengar dia ckp camtu... hrp2 kalu aku btl kena tahan kat wad awal, mintak2 la aku senang bersalin kali ni,... hrp2 bule la kuar ikut jalan plak... kwn2 blogger sume, doakan aku senang bersalin n sume selamat ye.. takut plak.. cam ni 1st time nk bersalin jer...

aku nk mintaak maaf la bbyk kat kwn2 kalu ade slh silap aku selama ni...


::skang ni mode x brape sihat... aku batuk n selsema.. hero junior aku pn batuk + selsema + demam.. risau dibuatnye sbb dh sebulan dok camni gak.. ubt dh berbotol2 abis.. klinik pn dh berkali2 pegi tapi x jadi gak.. aku dh abis ikhtiar skang ni.. x tau nk wat pe lagi...