:: SEBELUM DAN SELEPAS ::

saje je xde keje.. nk compare kan kete ku.. sebelum(time br lepas xcident n xde bumper) dan selepas(time dah pasang bumper baru :D)....


sebelum



kecederaan sang wira ku





selepas

sang wira ku telah pulih seperti sedia kala.. :D


wlpn aku x brape nk berkenan ngan barang ori skang ni(ori tp nmpk cam x ori), tapi aku puas hati sbb kete ku dh berwajah baru(tang bumper je la sbb tukar bumper je..)... sume kos ditanggung oleh org yg wat salah tu... aku x yah kuar duit.... sukeeeeee....

so, tips tuk org yg nk tukar sparepart kete tapi xde duit tu, bule la kasi org langgar kete kita n then mintak ganti rugi.... hahahaha... (tips ni x leh guna pakai nih..)





0 Responses