:: PICNIC @ PD ::

hehehe.. org lain kalu time2 cam skang ni sibuk gi open house..tapi aku... siap bule gi picnic lagituh.. hahaha... bkn sbb aku xde undangan open house(weekend aritu ade3 undangan open house tapi satu pn x gi.. sori sume)... weekend aritu kebetulan parent aku yg dh smggu dok umah aku mula merungut nk blk..jadi, aku gi antar la diorang kat umah abg aku kat gemas.... kirenye diorang naik ketepi dari gemas la.. bule la gak diorang gi jalan2 umah anak cucu... dh la dok umah aku, x de gi mana2 pn(baby x sihat.. demam la.. lgpn aku lak keje...ape leh buat).. dah alang2 kakak ipar aku ade majlis kat PD(majlis perpisahan guru besar kat skolah dia), abg aku ajak la gi sama(dah alang2 abg aku kena gi antar kakak ipar aku kat sana).. gi picnic la.. mmg dh on da way blk kl lalu PD, tu yg aku join skali... siap bwk bekal lagi tu... bekal ape ek..... nasi dagang(yang lebih mase bfast), nasi goreng, nasi putih, ikan kerapu tiga rase, sambal bilis+petai, ikan n ayam goreng, ulam jering(x tau la sume kenal x ulam nih) dan x ketinggalan budu.. hehhee.. my pebret tu... :D


gelak gatai nih.. wlpn demam, suke je kalu dpt jalan2... ni pon dok pakai 'coolfever' lagi. :D



mak dok lepak2 smbl layan kerenah cucu dia yg tgh demam... demam2 pn bwk gi PD gak..hhehe



lepak santai kat bwh rimbunan pokok rhu belakang crystal paradise PD.. :D


melantak... ha3x.. tukang abiskan makanan..ni dh nk blk.. tu yg jadi 'tukang cuci' ni..hehehe






0 Responses