.:AWAS PUTING BABY! :.


Ramai dikalangan kita2 ni(mana2 yg ada baby la) yg kasi puting kat baby kita(baby asyraaf x reti nk isap puting... tiap kali kasi, metsi dia tolak blk ngan lidah dia.. :D)... sebnrnye banyak keburukan penggunaan puting ni... aku br je lps baca article dari KOSMO.. jom kite pakat2 kongsi bersama mengenai penggunaan puting baby. klik je kat sini..





2 Responses
  1. Zuri@ni Says:

    Sama aaa ngan Naurah, tak nak hisap puting. Bagus apa baby tak hisap puting. Puting nie leh mengganggu penyusuan dia. Last2, Naurah hisap tangan dia, habis 5 jari tu dia masuk dalam mulut :D


  2. $ue @nim Says:

    hehehe... bagus tu naurah 5 jari je masuk mulut.. dari isap puting kosong jer.. jangan ngn jari kaki pn nak masuk mulut gak, sudah la.. :D