:: GENAPLAH 4 BULAN ::

arini 11 september 2009 genap la umur anakku, asyraaf 4bulan.. sekarang ni anak ibu dh besar... dah tau buat byk benda... dah pandai main mainan.. dh pandai tgk tv(kalu org tgk tv, dia pn tgk tv gak.. mcm faham jer.. hehehe).. dah pandai ngomel2 kalu xde org pedullikan dia(kelakor je bile tgk time dia ngomel2 tu.. akan ku rakamkan saat2 ni nnt).. pandai buat nakal.. pandai main.. pandai pusing2 kan badan ala2 nk meriarap.. pandai nk berkawan... dia x berjaga malam lagi skang ni.. tang ni aku paling suke(kalu sblm ni, tiap2 malam kena berjaga ngan dia.. sakit kepala gi keje sbb x ckp tido).. skang ni dia akan berjaga time bgn sahur..bgs gak.. asyraaf jadi jam loceng ibu ek(ibu suke tgk anak ibu gelak bile lps merengek soh kite bgn... ni buat ibu x sanggup berjauhan ngan anak ibu..).. hehehe... mgg depan asyraaf kena gi klinik lagi.. just kena gi timbang jer(aritu nurse kata 4bln x kena cucuk).. seb baik la.. kalu kena cucuk, kang demam ssh la aku nk blk kg.. kang x pasal2 kena beraya kat kl sbb anak demam... oh!!!! tidakkkkk..... x penah aku sambut aidilfitri di perantauan... dan hanya sekali je aku sambut raya kat tmpt org.. mase last year kat UTM. time tu raya haji.. x leh nk blk sbb raya ke4 tu dh ade xm.. xpe la... berkorban skit demi masa depan.. :D





0 Responses