.: MENUGGU KEDATANGAN TETAMU ISTIMEWA :.

salam hari khamis... hehehe.... bgs la plak arini siap bersalam2 nih.. kita kena berubah ke arah kebaikan kan...kan...kan... sbnrnye arini aku rase hepi.. x sbr nk tunggu kedtgan tetamu istimewa aku... mak abah n famili kakak aku dari kelantan... ni br je lps call diorang.. sbnrnye diorang saje je nk dtg kl.. jalan2.. rindu kat asyraaf skali kot... :D.... rase cam lama x blk kg.. tapi skang ni keadaan x mengizinkan aku blk kg.. sbb skang ni asben aku masih dlm kursus.. tgh bulan depan br abis... so, x dpt la nk cuti .. aku kalu blk kg, mmg kena amik cuti... sbb nk kena blk 2 umah. umah aku n umah asben aku... asben aku kalu kursus, weekend je free.. tu pn ahad mlm kena baris plak.. mane la sempat nk blk kg... so, diorang kat kg la kena dtg umah aku...

skali pikir, rase cam x ptt plak mak abah tingat kat anak, diorang yg dtg jenguk anak.. tapi nk wat camne, mmg aku x leh nk blk wat masa nih.. xpe la... at least kalu diorang dtg kl, bule la jln2 ronda kl.. bule la aku bwk mak abah aku gi shoping(nak ke diorang gi shoping.. hehehe).. lgpn kat kg skang ni asyek ujan jer.. mak abah aku nk gi kebun pn x leh.. dari diorang x wat ape2 kat umah, baik dtg umah aku kan... kan... ade gak teman aku time asben gi kelas.. asyraaf pn bule main ngan nenek ngan atuk dia.. cuma skang ni, mak abah aku kat sini, kat mane aku nk bwk diorang jln2... xde idea nih... :D.. nk kna pikir dari skang...any idea????



:: x sbr gak nk tunggu buah tangan dari kelantan nih...
:: to MIRA, sila la jmpt dtg umah weekend ni k... kompemmmmm... dpt ole2 dari kelantan..



6 Responses
  1. MYRAspberry Says:

    dis weekend ke??? bole2...akan laju je sampai... hahaha... sape je dtg??

    erk, tapi tak ingt jalan maksi bgtau aritu..huhu..


  2. $ue @nim Says:

    yupe.... ptg ni diorang dtg.. mlm ni la kot smpi.. teh+pakteh+anis+aiman+mek+abah je yg dtg.. yg lain, x muat kete la :D... ikut federal hiway la senang skit... kuar tol batu tiga tuh, trs amik susur belah kiri... kalu x silap maksu ade signboard nk gi sg buloh.. amik kiri pls traficlight.. terus je... nnt akan jupe la signboard TUDM... x ssh pn...


  3. MYRAspberry Says:

    alamak maksue!!!!!!!!!! sorry2...lupa la...dah janji ngan mama da balik ipoh minggu ni.. mama baru msg td baru teringat. tiket bas pon tak beli lagi nih... huhu... kalo da tak jadi blk ipoh da g umah maksu k..


  4. Zuri@ni Says:

    best ek sue, family nak datang :D cam aku kt sini, payah family nak datang jln2, jauh la katakan...


  5. $ue @nim Says:

    mira : xpe.. kim slm kat mama je la... tapi kalu nk ole2 sila la dtg umah bile2 masa free k...


  6. $ue @nim Says:

    zue : tu la zue.. kalu dok jauh, ssh kan famili nk dtg.. klau dok dlm kete smpi naik kematu bontot, diorang xde nye nk dtg... ni pn kebetulan aku x leh blk.. tu yg diorang dtg nih... klau sll2 dioran dtg, kan best.. hehehe