.: AKU SUKE WORLD CUP :.

btl ke aku suke world cup???... padahal x penah2 aku layan tgk bola... last tgk pn mase thn 2002 rasenye..mase tu praktikal n sume opismate aku minat gile bola.. so, aku pn layan gak la ngan diorang..... :D.. sbnrnye aku suke semalam...aku suke smlm... nape???.. sbb nye smlm la satu2 nye hari yg mmg jalan lengang gile... lengang tu bkn nye xde kete langsung la.. tapi jln x jem cam biase2... lum penah lagi sejak aku keje kat pj ni, jalan lengang camni... sllnye mmg naik lenguh gak la betis aku ni. dok main ngan alah kat kaki aku nih.. korang bayangkan la, dari umah aku nk gi opis, xsmpi 30 minit.. aku gerak dari umah kol830(gara2 asyraaf nangis x nk dok umah ngasuh.. biase adegan camni jadi time ari isnin la.. sbb dh berweekend ngan mak ayah dia.. ssh la skit nk antar umah ngasuh..)... smpi opis, sblm kol9.. sblm ni plg cepat pn, sejam gak la br smpi... time blk keje pn, x jem gak.. gerak dari opis kol630 sblm kol7 dh leh smpi umah....sukeeee sgt.. aku rase la, mungkin sbb penangan world cup la.. kan final mlm isnin, mesti ari isnin ramai yg mintak cuti.... tapi pagi tadi, jalan dh kembali seperti biasa... seb baik arini aku gerak dari umah, kol8... so, sempat la smpi sblm kol9...

sbnrye ade kisah yg tragis ptg smlm.. nnt aku crite later k.. x smpt nk wat karangan lagi la... hehehe..



:: kalu la ari2 cam semlm, alangkah bahgie nye idup aku.. x payah nk meredah jem.. blk keje pn x yah nk bersesak2... menyelit sana sini...
:: arini asben aku xm.. hopefully dia lulus ngan jayanye la xm fasa pertama arini... br smggu jadi student dh ada xm.. adeh!!!!!...




0 Responses