.: HARI INI :.

mlm tadi aku ade trime smg dari opismate aku merangkap ketua aku.. wife dia dah selamat lahirkan baby girl(nana, aku rase ko kenal wife kwn aku ni.. ayu la)... wlpn lahir x cukup bulan, tapi baby ngan mak baby sihat alhamdulillah.. katanye, wife dia dipakse bersalin.. mungkin tekanan darah tinggi nye tinggi sgt kot.. efek kat baby dlm perut.. 3 kali induce br bby kuar... (crite ni aku dgr dr opismate aku. aku x gi tgk pn lagi wife dia.. coz jauh nun di kelantan.. tunggu la time blk kg nnt aku gi lawat)... bertambah la sorang lagi umat NYA kat muka bumi ni...

kalu ikutkan perancangan, arini aku kena gi JAN, kat menara maybank pudu.. tapi atas sbb2 tertentu, cancel.. ade satu benda yg aku ptt bwk gi sana, tapi x dpt lagi.. hari yg aku rase sesuai tuk wat keje ni, ari jumaat jer.. sbbnye ari jumaat kan diorang rehat lama.. sempat la aku menyiapkan keje2 ku time diorang rehat.. aku pn xde la kacau keje diorang.. diorang pn xde la kacau keje aku.. ye la kan.

arini bos masuk la plak.. ish...bkn aku x suke bos masuk.. tapi tiap kali bos ade, aku jadi resah gelisah... sbb keje aku x siap lagi.. dia selalu je tny status keje.. pagi tadi pn dia tny lagi.. aku diamkan je la.. x tau nk jwb camne.. lgpn aku ni x reti nk putar belit org nih(perasan baik kunun.. ekekek).. bos ade pn, smpt lagi aku mendonlod... bkn donlod benda yg bukan2 k.. donlod sware k.. smlm aku dh donlod. katanye 30days trial.. ok la tuh ... smpt la aku siapkan keje aku dlm mase 30 hr.. skali bila pagi tadi aku nk bukak, dah xleh.. katanye dh xpired.. siot btl.. terpakse la donlod lagi..

perancangan weekend nih??? xde perancangan pe2 lagi(sbb duit dah kurang).. kalu xde pe2, igt nk gi lawat spupu kat puchong.. dia xcident, tapi aku x gi tgk pn lagi dia.. perancangan hasben aku, kompemnye kat kolam mancing... tadi pn dia dh call bgtau nk gi mancing(padahal br je baik dari demam)... mentang2 la arini dia blk awal, bule lagi tu nk gi mancing.. dh la time poket tgh nipis nih(poket aku la yg dh nipis.. poket dia, aku x tau la camne..).. kalu gi mancing, mahu nye terbang paling skit pn skeping not 50.. ish.. mula la aku nk merungut... mogok camne skali pn, hobi dia yg satu tu x leh nk buang gak.. kadang2 bile time aku blk umah tgk jiran2 xde, rase sunyi la plak(skang ni umah aku berjiran ngan umah2 kosong jer....)... laki plak xde gak.. bertambah la sunyi.. kompem aku dok dlm umah kunci pintu je la(rosak plan au nk gi pasar malam beli brg dapur)...



1 Response
  1. MYRAspberry Says:

    eh maksu takde la... mami daddy dah balik dah... tinggal zila & effi je balik ngan nenek hari ahad nih...