.: DELAY :.

hai ni hari delay kot... sume delay.. flight abg aku yg dari Lubnan pn delay(pttnye smpi kol530 pagi tadi)... ketapi dari kl-tumpat pn delay(kakak ipar abg aku dari sabah yg 1st time nk gi umah aku kat kg.. sangkut sbb ketapi barang tergelincir kat gua musang).... naik kematu la bontot diorang dok dlm ketapi tuh.. lebih 12jam dok dlm tren tuh... kompem... pahni diorang x nk naik tren lagi.. hahahaha....

pagi tadi bkn main awal lagi aku bgn.. berkobar2 nk gi amik abg aku kat epot... skali kakak ipar aku bgn bgtau, flight abg aku tu delay.. flight rosak kat Dubai.... jangka smpi klia kol 8 mlm ni.. aduih.... rase cam nk gi tarik selimut blk jer... seb baik ade lagi rase segan kat kakak ipar, x jadi aku gi smbg tido... biarkan la 2 hero aku tido.. x jadi nk kejut diorang....

alang2 aku dh bgtau opismate yg aku masuk lwt arini, trs la bwk anak teruna aku gi klinik tuk cucuk setahun(sbnrnye bln lps lagi kena gi.. tapi sbb aritu dia x sihat, aku x gi la...tu yg terlambat gi nih...).. mula2 tu bkn main lagi jerit2 kat dlm klinik tuh.. sister bgtau soh dok diam pn dia x layan.. last2 sister bg susu kat dia.. dia la kejap main2 alah tu... pahtu bile kena cucuk jer, terus nangis.. smpi ilang suara kejap...btl2 nangis tu... kotak susu yg dia pegang tu pn terlepas dari tgn dia.. bila nurse tu bg blk kotak susu tu, trs dia.. dok main2 ngan alah tu plak.. org2 yg kat dlm bilik tu gelak2 kat asyraaf.. hahaha.. mmg dia ni femes ngan perangai manja nye tuh... kuar bilik tuh, air mata masih ade kat pipi, tapi sempat sengih kat abah dia... hahaha... bile tgk anak aku, terpikir lak aku kecik2 dulu.. camni ker aku dulu2... hahaha... ye la kot... mak ngan kakak+abg aku pn kata au zaman kecik2 dulu manja ssgt(manja bukan ngada2 k.. ehehehe)...


2 Responses
  1. Yanie Says:

    kakak ipar abg kak su tu bini en han tu ke? hehehe


  2. $ue @nim Says:

    ish.... bukan la... tu adik ipar abg kaksu la.. bkn kakak ipar... kalu dia, kompem gi ngan flight la... org berduit... watpe naik ketapi yg mmg lama giler br smpi...