.: TAG FROM FIEZA - ABOUT WALLET :.

arini aku rase rajin lak n wat tag ni... jom layan jer la.....


1.Snap the picture of both inner and outer of your wallet


outer


inner



2.Introduce your wallet brand, price & where you buy
Brand : GIOSARDI
Price : +- RM 50.. x igt sgt la brape... dah lama bl la..
Where you buy : GIOSSARDI kat jusco bukit Raja.. time ni ade sale.. (wan... igt lagi x time ni.. kaksu pinjam duit wan... hahaha.. gara2 nk beli ssgt n x cukup duit...)


3. Take out whatever inside your wallet.
byk benda dlm wallet aku ni.. hehehe
1) gambar aku n asben aku(bule tgk time rindu)...
2) lesen memandu kete moto (dh lama x bwk moto... reti lagi ker)
3) myKad
4) myKid asyraaf
5) kad perakuan nikah (sama paten cam fiza... cuma lain2 gmbr je.. hehehe)
6) pas keluarga tudm subang(pas ni tuk bini2 askar yg dok quartes tudm subang jer) - kadang2 provos a.k.a guard kat sana yg br keje sini, x kenal org2 yg besa kuar masuk kat sini.. tu yg nk kena ada kad ni.. guna gak time tudm wat latihan operasi perang..
7) duit kertas n syiling.... (dah nama pn beg duit.. mesti la ade benda nih kan.. :D)
8) kad klinik RESAT n hospital putrajaya - time gi klinik, guna kad ni jer
9)kad ATM - maybank n cimb jer...
10)kad smile, bonuslink n mesra - guna time isi minyak.. sume minyak aku bantai isi jer.. janji kete bule jalan.. :D
11)bisnes kad kekawan
12)kad tesco n kad UO
13)credit card - bank islam jer... cukup la ade satu je.. lagi byk kad, lg byk hutang.. hehehe
14)mini kalendar 2010
15)fotocopy ic abg2, kakak2, mak, n asben aku..

ni je la brg2 yg aku rase penting n perlu ade dlm wallet.. byk lg benda lain dlm wallet aku.. tapi sume tu lebih kurang ala2 sampah je la.. time aku rajin, br la kutip tuk buang..


fuh.... mmg btl2 kena dera la menjawab tag fiza ni.. :D.. pe2 pn bez gak skali-skala wat tag cam ni... hehehe.....so, pahni kalu sesapa nk ikut wat tag ni, bule... sile...sile... amat dialu2kan...
0 Responses