.: GERAM :.

haish!!!!.. geram btl aku arini... bikin hangin satu badan gara2 sorang mamat ni.... masuk ni dh 3x aku terkena ngan dia.... tunggu la kalu dia ade time aku gi sana lagi.. akan ku sembur habis2an....
crite dia camni..... aku sbnrnye dah berkali2 gi ulang alik bank semata2 nk bukak akaun bank tuk anak aku.... lgpn duit dia dh byk aku pegang..kang kalu dok lama2 ngan aku, terguna ke ape, ssh nnt... lmbt lak nk ganti.... tadi aku gi MAYBANK la.. kebetulan aku mmg nk masukkan duit kat sana... alang2 dh dok kat bank, aku pn ringan kan mulut aku kt receptionist MAYBANK Bandar Baru Klang(saje je inform takut pahni ade lagi terkena cam aku).. aku tny pasal nk bukak akaun tuk anak aku.. niat dlm ati nk bukak akaun Amanah Saham Didik tuk dia... masa aku gi tadi, ada sorang laki yg jada kaunter nih... aku tny dia camne prosedur n ape yg diperlukan.... pahtu dia kata "PUAN ISI BORANG NI.. PAHTU AMIK NO N NAIK KAT ATAS".. aku pn isi la borang tu(borang ni dh kali ke3 aku isi tapi x penah bule submit)... pahtu dia kata lagi, "NAK SURAT BERANAK ANAK YE..".. aku pn ckp la aku x bwk. just bawak myKid je(wat pe aku nk usung surat beranak yg amat besar tu... handbag aku pn x muat.. bawa myKid je la)... pahtu mamat tu kata, bule gak kalu guna myKid... aku pn amik la no giliran n naik la kat atas.. mmg kat bank ni, kalu urusan Amanah Saham, mmg lambat giler... kalu kaunter lain dh berpuluh2 siap, kauter tu br satu dua yg siap... lebih 10 minit gak la aku tunggu giliran aku... smpi turn aku, org kat kaunter tu mintak surat beranak anak.. aku bgtau la dia aku x bwk.. dia lak ckp, x leh kalu xde surat beranak.... hadus... geram btl aku rase.. org kat bawah kata bule.. naik kat atas kata x leh lak... buang mase je aku tunggu lama2... bengang punya pasal, aku blah camtu je tanpa sebarang kata... mmg niat dlm ati aku nk sembur je mamat tadi.. tapi seb baik la dia dh xde... org lain lak ganti tmpt dia.. sape x bengang kalu berkali2 kena ngn org yg sama... aku lupa nk tgk nama dia ape... kalu x, aku nk je inform nama dia kat sini.... 1st kena ngan mamat ni, masa aku nk bukak akaun gak.. dia kata bule, naik kat atas kata x bule.. offline lak.. pahtu kali ke2, aku nk bukak akaun ni jugak, dh isi borang sume skali n dah soh dia check sume.... naik2 kat atas org kat kaunter kata xleh sbb umur bawah dari 6bln... blah camtu gak... kali ke3 kena ngan mamat ni, arini la... mmg mamat tu kena antar gi kursus dulu la... bg dia tau sume prosedur kat bank... seb baik la arini opismate aku ade ikut skali..xde la hangin tahap maksimum...


:: aku x suke berurusan ngan MAYBANK.. byk btl duit aku dia potong... siot je.... dh la xde bgtau ape2 nape kena potong.... surat menyurat pn xde kata... kesimpulannye, aku mmg x suke la berurusan ngan maybank.... pahni biar aku lak bukak bank sdiri... hahaahaha.... tunggu untung CAFE ngan ternakan IKAN2 aku dulu...
2 Responses
  1. anis Says:

    kite pon tk suka gi maybank...org2 kaunter die berlagak...meyampah...kes sama gak haritu nak gi bukak akaun yippie untuk haziq...mcm2 die nak..bil letrik pon nak...mcm2 prosedur depa...meluatsssss....terus malas nak gi dah...mencikkkkk ngan maybank...meh kite ramai2 tukar bank..heheheh


  2. $ue @nim Says:

    boikot MAYBANK..... hehehehe