.: ASET BARU :.

disebabkan arini tahap kebosanan ku teramat la sgt, maka aku telah berjaya membina AKUARIUM aku sdiri... bukan takat kat umah je bela ikan.. kat opis pn aku bela ikan gak.. hahaha... dan ini la hasilnye... hahahha.....




:: pahni apa lak yg akan aku buat bile mencecah tahap kebosanan camni.. hehehe
6 Responses
  1. Kelkatu Biru Says:

    wow tumpang glemer aku sbg jiran ko...heheheheheee


  2. $ue @nim Says:

    hahaha... mula2 nye aku nk letak gmbr aku nye akaurium jer.. tapi last2 aku letak gmbr jiran2 aku skali bagi membalas jasa korang2 selalu bg gift kat aku.... hahahha


  3. FaraMie Says:

    best ka main dia..aku ada facebook ni pun xpernah main..tgk fb pun jarang heheheh


  4. $ue @nim Says:

    tu ko kena tny aisyah... dia lagi xpert dari aku.. tgk level dia dh tinggi..aku br level 5 skang ni.. hehhee... bg aku, bule la main kalu nk ilangkan boring tuh.. :D


  5. Kelkatu Biru Says:

    Aku dah cerita la kat blog aku...fishville ni bukan aku yang main...anak aku dua orang tu ... aquarium tu nama je aku punya...ngeh ngeh ngeh...


  6. $ue @nim Says:

    hehehe.. anak zaman skang ni.. lg expert dari kita la syah... :D