.: WAITING MOOD :.


first, aku x sabar nk tunggu dapat gaji.... GAJI...GAJI...GAJI.... bile la nk dpt nih.. aku dah nazak gilerrr dh nih....huhuhu

2nd, aku x sabar nk bercuti esok..... mgg ni long weekend gtu.. suke... suke...

3rd, x sabar nk tunggu Sabtu ni... 29hb abg aku yg dok sabah akan balik sini.... dh setahun x jupe dia... mmg rindu bangat nk jupe abg aku, kakak ipar aku yg amat spoting giler, anak2 buah yg wat hati terhibur.. mmg rindu ssgt... ngan rasminye mereka2 suma akan blk pada 9 Jun 2010... sempena cuti skolah.. diorang blk awal sbb sabah kan ade cuti pesta menuai... so, mmg cuti awal la diorang.... aku akan gi amik diorang kat klia nnt.. biar aku org first yg jupe diorang...

4th, aku x sabar nk tunggu 30 mei 2010.. nape???? tu ari ape???.. tu sbnrnye MY ANNIVERSARRY yg ke-2.. x tau nk celebrate camne.. nk gi bercuti, cam x smpt je.. memandangkan duit gaji aku x dpt lagi n gaji asben aku pn dh abis kat kete aku(sang WIRA ku rosak lagi.. huhuhu).. so, aku plan nk gi belikan asben hadiah je la(kat sogo ade sale x ek... ke kat mana2 tmpt lagi yg ade sale???? bgtau skit).. pahtu mungkin kuar makan ala2 candle light dinner gtu.. (candle light dinner sgt la kalu ada asyraaf.... silap2 candle light dinner tuk dia jer)... hahaha.... thn ni 1st time sambut coz thn lps aku kat kg.. dok dlm pantang la...

5th, aku x sabar nk tunggu 9 Jun 2010.. nape??... sbb abg aku yg BERKHIDMAT DEMI NEGARA kat Lubnan akan balik bercuti selama sebulan kat mesia.. jadinye, aku juga mahu jadi org pertama jupe dia... n then org pertama juga terima ole2 dari dia.. hahahha.. ok x....



:: arini bos x masuk, jadinye, aku juga x sabar nk tunggu petang... hahaha.. mood keje pn dh menurun kalu bos xde.. ekekekke....



7 Responses
  1. syanaim Says:

    ::hahha..ngadu kat mr niu..:D::


  2. $ue @nim Says:

    hahaha..... x yah ngadu.. dia pn tahu... dah byk kali terkantoi ngan dia... hahaha


  3. $ue @nim Says:

    kalu nk ngadu soh cepat2 bg gaji, ok gak.. hehehe


  4. fyda Says:

    banyaknya penantian....harap semua berjalan lancar.

    Bab gaji : x pelah lambat sikit dpt, lmbt lh habisnya.

    Amacam TiTAN kita???


  5. $ue @nim Says:

    fyda : penantian satu penyeksaan la... lagi2 kalu bab gaji.. xleh gok lmbt2, nnt aku kna charge ngan bank.. rugi la plak... titan tu pn kena tunggu gaji gak la.. :-|


  6. Mama Elman Says:

    sue...abg zuhar ko lik 9 mei ker 9 june...
    hehhee...
    apsal ko tggu benda yg dh lepas..
    hehe


  7. $ue @nim Says:

    qat : hahaha... gara2 curi mase berblog time keje, camni la jadinye.... nk tulis jun jadi nye mei.. hehehe.. sori.. kesalahan teknikal.. nnt aku btl kan k.. :D