.: FREE TAPI CAM SSH NK DPT :.

tadi aku ade baca blog Fiza. tertarik la psl entry dia tu... psl tiket free airasia la...


tingin nk gi jln2..tapi x tau nk gi mana sbnrnye...nk try intai2 kat website airasia.. mak aiiii.. ssh gile nk masuk.. berkali2 try, still dpt msg "TRAFFIC MAY BE A LITTLE BUSY AT THE MOMMENT".. tu la yg aku dpt tgk.. keciwa la plak... xpe.. akan ku cuba lagi...

aku ni beria2 nakkan tiket tuh, kalu dpt, bule ke asben aku cuti?????? hahaha... kalu dpt tiket free tu n then asben aku pn dpt cuti(aku kalu x dpt cuti, pandai2 la wat cuti sdiri.. hahaha), kompem x kan lepaskan peluang keemasan ni.. tapi ade ke duit aku nk gi bercuti2 nih.. hahaha....




4 Responses
  1. FaraMie Says:

    hehhe ni tiket percuma bercuti di mana sue..heheh aku pun xtau.. bole gak aku nk nengok..


  2. $ue @nim Says:

    sume tmpt ade farah.. .ko tgk la.. mane tau kot2 ade yg berkenan.. aku pn tgk2 jer.. x amik pn.. sbb bajet xde.. :D


  3. Mama Elman Says:

    selalunye time promo mcm ni la aku mesti booking tiket...
    tp kali ni aku x booking pun...
    sbb byk mende yg x confirm...
    kang klu booking burn mcm tiket gi bandung ari tu..naya n kecewa jer...


  4. $ue @nim Says:

    qat : ssh kan kalu x kompem... aku pn x beli gak sbnrnye... sbb aku pn byk benda yg x kompem.. tambah2 lagi ngan keje laki aku... ssh nk bajet..