.: HARI BERSAMA TESCO :.

hahaha... siot je tajuk entry kali ni kan.. sbnrnye ni la tmpt aku sll shoping... sbb ni je la dekat ngan umah aku.. nk gi giant sek13, aku rase brg2 kat sana lagi mahal dari tesco... nk gi tmpt2 lain, korang2 faham sdiri la time2 tgh bulan ni.. beg duit pn agak nipis dah.. kang kalu aku ajak hubby aku gi SOGO ke, JLN TAR ke, MIDVALLEY ke, mahu nye abis berkeping2... mmg windu ssgt nk gi tmpt ni.. dh lama weh aku x mengunjungi tmpt2 ni... xpe la, gi shoping kat tesco extra shah alam ni pn dh kire ok la tuh... xcelli niat nk gi beli satu barang je.... tapi terlebih brg la plak dibelinya... hahaha.. paham2 je la... kalu dh gi xde wat list, kompem yg merapu2 pn dibelinye(sll kalu nk gi shoping, aku akan listkan ape yg aku nk beli... br bule bajet).. pe2 pn BARANG UTAMA yang aku nk beli, dah pn aku beli.. ape dia brg tu?????... nantikan kemunculan nye 11 may ni.. hahaha...




0 Responses