.: MAIN POLITIK??? :.

pagi seperti biase la aku smpi opis.. kol9... smpi opis aku park kat tmpt parking my bos gtu.. hahaha... private parking tuh... skali lagi... private parking.. hahaha.. park ni mahal la kat sini... rm200 sebulan... aku mana mampu... yg aku mampu, park tmpt free yg jauh pahtu jln kaki ke opis.. :D.. rase bangga pn ada bile dpt park kat parking bos... segan pn ada... segan la sbb dikelilingi oleh kereta yg HENSEM n GAGAH PERKASA.... aku hanya SANG WIRA yg uzur.. dah la uzur, kotor lak tuh.. hahaha.. tapi lantak la.. dh bos bg permision, baik aku gunakan peluang yg ada nih.. xde la aku kena jln jauh2...

berbalik pada tajuk entry, lps aku park tadi, ade la sorang mamat c*n*.. dia dtg kat aku n tny aku bule ke dia nk park kat sini gak(ish.. mcm la aku ni tukang jaga parking....)... so, aku ckp la parking lot situ mmg tuk org yg byr jer.. kalu x, xleh... dah nama pn private parking tuh.. dia tny la brape.. aku sbnrnye x pasti nilai sebenar.. tapi aritu bos aku ade bgtau la... dia kena byr rm200 tuk petak parking tuh... so, aku ckp la rm200... dia ngan spontan, MAHAL NYE.. aku diam je la.. pahtu, aku ngan baik hatinye ckp la. kalu park kat tepi jalan ni, silap2 kena saman.. sbb aku pn penah kena saman.. bkn 1, tapi 2.. mamat tadi trs melenting sbb dia pn parking kat tepi jalan gtu gak... siap ckp, UMNO ni pandai main politik... xde duit, pahtu mintak duit rakyat... MCA pn sama(dia kata camtu mungkin br sedar yg dia ckp ngan aku, kaum melayu)...
ish!!! x paham aku ape kena ngan mamat nih.. salah ke aku ckp.. aku just igtkan dia... sblm di kena saman(cam aku ni.. sbb tu sanggup parking jauh semata2 x nk kena saman)... ape lak kaitan SAMAN ngan MAIN POLITIK plak... pelik... pelik... n nape aku yg mesti terlibat ngan mamat nih... aku mmg x paham...



0 Responses