.: BUDAK YANG NAKAL :.

nakal btul la anak ibu nih... skang ni dh jadi cam habit lak si asyraaf ni... suke isap jari kaki... kalu pakaikan stokin skali pn, dia isap stokin yg dia pakai tuh... hahaha... sedap kot air stokin tuh.... tapi org kata, kalu anak isap jari kaki, nk adik la tuh(mane bule kasi adik lagi. kasi la besar si asyraaf dl.. br bule bg adik kat dia...).. itu cuma org kata.. aku kata lak, dia nk kena marah kt ibu dia la... hahaha....kalu kite alih kaki dia pn, pahtu dia wat lagi.. siap meleleh air mulut tuh.. last2 aku biarkan je la dia isap kaki dia.. asalkan dia x merengek.. tapi kena make sure la kaki dia bersih.. layannnn je la...










4 Responses
  1. Mama Elman Says:

    dia nak adik tuh...
    hehe


  2. $ue @nim Says:

    kan adik elman dh ade... hehehe


  3. ish2..
    hr tu tgk isap ibu jari je..
    ni dh kaki lak.. hihi..


  4. $ue @nim Says:

    hahaha.. tu la wan.. pahni bule masuk gimnastik la... hahha..