.: + 1 = 28 :.


saje je aku wat tajuk entry camtu... tu sbnrnye umur aku yg makin meningkat... dh penghujung 20-an rupenye... :D ...arini genap la umur aku 28thn... (xpe..yg pasti masih 20-an..hehehe).. bertambah lagi sthn umur aku.. kejap je aku rase... aku rase heppy ssgt ngan bday aku thn ni.. bkn sbb aku dpt hadiah bez2(kalau dapat, ok gak kan).. tapi ni la kali pertama aku dpt ucapan "HEPPY BIRTHDAY SAYANG" dari suami ku terchenta... sejak kenal hingga kini, dia x penah2 igt akan tarik lahir aku.. x romantik langsung la.. tah camne smlm dia bule igt lak... sukeee sgt... aku mmg tgg saat2 detik 12 malam.. sanggup x tido tuh.. hahaha... mase aku dok kemas2 dapur (mlm tadi blk lwt.. kami kuar mkn kt luar ala2 kuar celebrate bday la tuh..), tiba2 je asben aku dr blakang dtg pelan2 wish epi besday kat aku.. huhuhu.. terharu je aku rase... wlpn dia jadi org ke2 wish bday aku(1st person yg wish bday aku AKMAL, my x-classmate mase study kat COSMOPOINT.. sbnrnye dia silap tarikh..hhahaha... tp xpe la..aku kire dia la org pertama wish besday aku), aku rase hepi sgt sbb sejak kenal, berchenta, kawen n dh dpt anak, ni la kali pertama dlm hidup dia wish birthday kat aku... wlpn xde hadiah yg mahal2 dr asben aku, tapi ingatan akan hari lahir aku pn dh kire memadai.. sbnrnye asben aku ade gak tny aku nk hadiah ape.. tapi aku xnk bebankan dia... dah la skang ni dia pn tgh sesak sgt.. gaji ujung bulan ni br dapat (gomen kan dpt awl gaji bln lps..).. aku bukan xnk hadiah.. rugi tuh kalu tolak rezeki... :D.. aku just bgtau dia, tunggu gaji dl la br belikan hadiah.. :D..

hasben aku ni mmg x alert skit pasal tarikh2 penting ni... mungkin dah habit org lelaki kot.. ade yg x amik kisah tarikh2 nih... ade satu ketika tu, asben aku tanya aku. "yang, kita nikah dulu brape haribulan ek?".. camne tuh. tarikh nikah pn lupe... ni mesti kuat makan kepala ikan ni.. org kata, kalu kuat mkn kepala ikan pn bule jadi pelupa gk.. x tau btl ke x... last2 aku ckp, "tgk kat kad nikah. malas la nk ckp."(sambil wat mula ala2 merajuk...) :D

so, memandangkan umur aku dh bertambah lagi setahun, aku harap hidup aku pada hari mendatang akan lebih bahgia, sempurna. semoga segala impian aku akan jadi kenyataan. semoga aku cpt dpt keje yg lagi bagus dari skang. semoga aku cepat dpt tambah anak dengan bertambahnye umur.. hahaha... AMIN

tq la pada kekawan yg wish heppy birthday kt aku.. aku terharu ssgt sbb ramai kwn2 yg wish kat aku.. tq tuk my hubby, abg2 n kakak2 ku, adik iparku, kawan2 kat FB, opismate, kwn2 lama n sesiapa yg berkenaan.. x larat aku nk sebut kat sini...doa anda sume lebih bermakna dari segala2nya.. itu adalah hadiah yg lebih bermakna buat aku..




4 Responses
  1. yanie Says:

    hahaha.. klakar la husband kak su.. lelaki mmg camtu.. sabar je la.. hehe.. anyway happy birthday kak su! semoga kita sama2 dapat keja yg stabil sket.. amin.....


  2. $ue @nim Says:

    hehehe...tq..tq..tq.. moga2 impian kita jadi kenyataan.. AMIN


  3. Zuri@ni Says:

    Hepi besday sue :) semoga panjang umur, murah rezeki, bahagia dunia akhirat..


  4. FaraMie Says:

    hai sue..hepy beday..moga segala hajat n keinginan sue tercapai hendaknya. Hehehe laki mmg gitu..laki aku plak ttg beday atau tarikh penting kami mmg dia ingat sejak bercintan lg..tp tang family dia mmg xingat..aku ada tny psl kuarga depa xda celebrate atau wish pun..psl tu gitu.