.: LENCONG LAGI :.

isnin aritu aku kena amik alih tugas sorang opismate aku ni... bkn ssh pn keje dia.. just gi antar tender jer.. xpe la skali skala tolong kawan.. lgpn opismate aku ade keje lain.. terpakse la dia serahkan tugas ni kat aku.. plan nk gi servay tempat yg aku kena gi ari ahad aritu. tapi dh ahad aritu aku aku gi picnic n blk pn dh lewat + asben aku ade kelas plak belah malam, x jadi la gi servay... tempat tu plak aku cam igt2 lupe.. lama dah x jalan sdiri kat kl nih.. dh x igt mana dah... call la kwn yg dok keje kat ngan KLCC... dia la yg bg guide nk ke tempat tuh... disebabkan tempat yg aku nk tuju ju dekat ngan KLCC, aku amik keputusan nk gi ngan LRT jer.. x yah redah jem..

gi antar tender tu kejap jer... tgk jam, awl lagi... aku pn ape lagi... bak kata org, sambil menyelam minum air.. hahaha... aku lencong la kejap ke SOGO... ekekke... bule kategori curi tulang dah nih.. tapi mmg aku dah lama gian nk gi sogo nih... aritu gi pn kejap jer.. x sempat nk ronda sume.. aritu ade berkenan kat satu sandal ni.. tapi sbb x de gaji lagi, xleh nk beli la.. tapi, kali ni gi, terus aku rembat.. bkn satu.. dua skali rembat.. hambik ko... hahahaha.... tu br gi part kasut selipar je.. lum lagi gi bahgian lain.. klau naik bahgian budak2, lagi la gileee la rasenye aku.. bawak duit seguni pn x cukup rasenye.. aku x naik pn kat kids department.. kang kalu naik, terlama la plak.. jadinye, aku sempat rembat sandal ngan selai baju tuk asben aku.. asben aku x tau lagi yg aku beli baju tuk dia.. mls nk bg skang ni.. tunggu dekat2 raya bg nk bg.. kang bg skang, bising plak dia.. sbb aku sll je shoping... nak wat camne.. SHOPING KAN TERAPI TUK WANITA.... hehehe...

tgk jam dh kol11, baik aku blah dari SOGO ni.. nk soh smpi opis sblm kol12 ni.. kang bos bising plak.. dalam ati aku, camne nk sorok brg2 yg aku beli nih dari org nmpk... lagi2 kalu opismate n bos aku nmpk.. mampus aku.. kantoi la nnt.. smpi kat stesen LRT, trs intai tmpt paking bos... ade kete la.. camne ek.. x kan aku nk gi letak dlm kete dl kot.. dh la paking jauh.. bile nk turun dari LRT tuh, nmpk kete bos gerak kuar.. eh!!! rupenye tadi ade org dalam kete bos .. hehhe.. tunggu kejap bg dia blah dl, br aku masuk opis.. xde org nmpk la... opismate aku????.. seb baik dia dok tmpt dia.. so, xde la dia nmpk ape yg aku bwk sbb ade partition...

pahtu dok pikir plak camne nk wat blk umah nnt.. kang kalu wat balik sume trs, kompem asben aku bising.. last2 aku amik keputusan. wat blk 1 sandal ngan baju dl. xde la nmpk byk.. plastik SOGO pn aku ganti ngan plastik 7Eleven.. hahaha.. smpi umh, asben aku x kata pe2 la.. mungkin dia igt aku beli brg kat 7Eleven bawah opis aku ni je kot.. hahaha.. selamat segala2nye.. skang ni ade lagi 1 kotak sandal kat opis aku ni.. biar la dok kat situ dl.. tunggu la beberapa hari lagi br aku wat blk.. br asben aku x prasan.. :D




6 Responses
  1. Mama Elman Says:

    husband ko marah ko shopping yek ...
    ni mesti sbb ko shopping byk sgt nih....hehehehe


  2. $ue @nim Says:

    dia x marah.. cuma bising la kalu aku beli pe2 kat dia... lagi2 kalu beli baju.. sbb dia x perlukan byk baju pn...:D.. ari2 ngan uniform dia jer.. mlm jarang sgt pakai baju.. kain pelekat jer... lgpn askar ni ade baju issue.. baju PT.. weekend je la yg pakai baju pn.. bj hadiah bday dia bln 1 aritu pn br brape kali pakai la... jimattt duit aku.. perabih beli baju aku je la.. hahaha


  3. nanazack Says:

    otak ko mmg bergeliga la sue...ekekeke


  4. $ue @nim Says:

    cam dlm crite p.ramlee la.. OTAK BERGELIGA.. OTAK PENIPU.. hahaha


  5. is-nanie Says:

    Jd programmer.. kene pandai problem solving... ekekeke~


  6. $ue @nim Says:

    hahaha..... sokong statement is.. :D