.: LATEST ASYRAAF :.

saje je nk post picture terbaru asyraaf... gmbr ni br snap smlm time kat umah kwn asben aku kat sek26 shah alam... kitorang gi sana semata2 nk gi mkn nasi kerabu(bkn mengidam k.. saje je teringin sbb lama x mkn...).. kat sini mmg susah aku nk jupe nasik kerabu yg sedap.. plg sedap aku penah mkn time dok kg br... gerai kat ngan pizza hut... tapi skang ni kedai tu dh xde... tah pindah kat mane pn xtau... sukar dijejak... rindu akan rase kesedapan nasik kerabunye.. dh la murah.... hehehe...... layan je la gmbr asyraaf nih.... xde benda lain nk di layan... akakaka...



pinjam kete abg zerol kejap ek....


yesh!!! akhirnye berjaya drive kete nih...


bonceng...... pom...pom....


naik sama2 k.. :D


ni la tuan ketenye.... say chezzzzz


:: asyraaf lum ade menan camni lagi... nnt ibu belikan pahni k.. skang ni ibu xde duit besar nk beli alah ni lagi.. hehehe... tunggu gaji k ibu belikan... :D

2 Responses
  1. FaraMie Says:

    alahai comel anak mu da bsr encem ni..nasi kerabu area umah aku ni ada yg sodap..kat psr mlm kat umah aku ni pun sedap gak..aku kalo teringin beli ja kat situ pasti puas ati.


  2. $ue @nim Says:

    umah ko kat mana ek farah.. pasar mlm kat mana n ari pe tuh.. aku ni kaki pasar malam... nnt bule aku try gi pasr malam kat area umah ko lak... kita ni dok dekat2 pn x penah jupe... jmpt la mai umah aku.. kang kalu ko dh pindah umah br, ssh la plak nk dtg umah aku... ko kan dh biase ngan persekitaran dlm kem aku ni.. dtg la ek... ko cari blok G5A-2-1.. tu la umah aku...