.: DAPAT JUGA AKHIRNYE :.

dapat jua apa yg aku idamkan selama ini... wlpn tempoh ngidam aku tu agak lama br tercapai, kire ok la sbb akhirnye aku berjaya mendapatkan nye jua.. hehehe... apakah yg aku idam2 kan itu....

t
a
r
a
a
a
a
.
.
.
.
.

:
:
:
:
:
:

akcelli, ni bknnye aku punya... mmg aku idam2kan yg ni.. tapi wat mase ni aku simpan je la hasrat ku yg ni dulu... tunggu ade duit lebih, br aku beli.. skang ni lum mampu lagi... gmbr di atas tu sekadar hiasan semata2... dell tu sbnrnye kakak ipar aku yg punya.. dia just soh aku belikan tuk dia(tapi aku lak soh anak buah aku gi beli kat loywat.. x smpt aku nk gi la... :D).. disebabkan kakak ipar aku x bgtau yg jenis camne dia nk, aku la mandai2 soh anak buah aku belikan yg cm gni... x dpt jadi hak milik kekal aku pn, leh guna kejap pn dah kira ok la.. weekend ni benda ni akan bertukar tangan la.. akan menjadi hak milik kekal kakak ipar aku... huhuhu.... aku punya????????? aku punya sebenarnye hanya lah EXTERNAL HARDISK 500GB brand seagate punya yg x seberapa ni jer la.. xpe la... itu pn aku nk gak....





dell???... tunggu la.. akan aku usahakan juga sehingga berjaya mendapatkannye.... tungguuuuu......
2 Responses
  1. FaraMie Says:

    heheh..sue pandai ko buat suspen gitu..aku baru nk tny ko beli bapa? hehehhe tulaa aku pun teringin tp lum ada keperluan..komp kat umah still ada..tggu smbg blajo bolela nk beli huhuhuh


  2. $ue @nim Says:

    hehhee... aku belikan kat kakak ipar aku la.. dh dia x bgtau dia nk yg camne, aku beli la ape yg aku idamkan selama nih... hehehe.. tumpang guna sblm pass kat tuan dia... aku pnya gmbr ygkat bawah tu jer.. :D nk beli lum rase perlu lagi coz kompeni dh bg laptop tuk guna.. guna la sebaik2nye.. :D


    ko nk smbg blajar lagi ke farah... gudluck la...