.: PROBLEM IS MASALAH :.

"BOS!! SAYA NK HAK SAYA"....

PE DIA TUH HAK AKU??? APE LAGI.. GAJIII LA...

HUHUHU... SAKIT ATI PN ADE.. TAPI, APAKAN DAYA KU.... AKU HANYA SEORANG PEKERJA KEPADA SEORANG BOS... DUIT SUME KAT TANGAN DIA... TERPAKSE LA AKU TUNGGU..TUNGGU.. DAN TERUS MENUNGGU... TAPI.... AKU HARUS MENCARI LOBANG KEJE LAIN TUK MENJAMIN MASA DEPAN AKU...

YA ALLAH!!! KAU BERIKAN HAMBA MU NI REZEKI YANG HALAL DAN DIREDHAI MU.... REZEKI YANG LEBIH BAIK DARI SEKARANG... HANYA ENGKAU YANG MAHA BERKUASA.. AMIN...





: mode skang : aku TENSEN bile terpkse menunggu dpt gaji... byk hutang2 tertangguh...





7 Responses
  1. nanazack Says:

    sue, ko dh xkeje ngan company husband ayu tu lg ke?

    dulu pun aku mcm ko gak sue...asal hjg bulan je, masing2 mencuka sbb bos mcm xpaham2 je....tiap2 bln asyik nak kena 'laser', bru dpt...pnh dulu 3bln xdpt, bagi sekelepuk tp xcukup plak...tensen je..dh la ms tu nak kawin, gaji asyik kena hold je.... org lain pun byk komitmen gak kan, nk byr hutang keta, hutang itu, hutang ini...mkn minum, duit bln2 nk bg parents... minyak keta lg... apa la malang aku dpt bos mcmtu dulu, lgsg xsensitif....huhuhu...ter'emo' la plak kat sini...penyudahnye, aku behenti, terus keje kat putrajaya ms tu (sbb ms tu dpt offer dr zana)..huhu


  2. fyda Says:

    patutlah ko nak berenti sangat. ada ke patut gaji tak dapat2 lagi. dah nak setengah bulan yg baru nih......

    macam2 hal dunia nih.

    seb baik aku tk pernah mengalaminya.... lambat 1-2 hr tu ada lah juga cz jatuh hr sbtu ahad


  3. $ue @nim Says:

    nana n fyda : tu la psl.. sbb tu la aku nak ssgt cepat2 dpt keje lain... aku pn x tensen pikir gaji(tensen pikir hutang je la.. :D)... kalu ikutkan ati, nk je brnti trs. tapi bile pikir x de keje lain lagi, bertahan je la dl... tapi mmg aku tekad nk cari keje lain gak nih... doakan aku ye kwn2 sume


  4. Mama Elman Says:

    sue....gaji aku dah abis....tggu hujung bln..gaji baru...hehe...
    tak per sue...aku doakan ko dpt keje baru nanti....yang lebih baik n bagus dari keje skang...
    ;)


  5. $ue @nim Says:

    tu la qat.. org lain gaji dh abis pn.. aku ni dok tertunggu2 lagi gaji.. ceti pn asyek dok buru aku je nih.. camne tuh..


  6. ni gaji bulan lepas ke tk dpt2 lg? ish..ish..sian k,sue.. mg cpt2 dpt keje lain


  7. $ue @nim Says:

    tu la wan... gaji bln lps br sparuh dia bg... kalu separuh,camne nk byr sume2 keperluan bulanan tuh.. ni pn ceti dok kejar kaksu.. adeh!!! sakit la camni.mmg kaksu bgtau je kat z** yg kaksu nk benti keje.. tgh cari keje lain..