.: BERHENTI MENGHARAP :.

DUIT...DUIT..... DI MANA KAU DUIT....


mulakan entry hari ni ngan lagu dl... sila nyanyi ikut rentak lagu k... hehehe...

saat org lain sume dok tunggu gaji bln ni, saat ni jugak la aku dok tunggu gaji aku bln lepas.. huhuhu... mmg terasa ssgt bile time2 camni... org keje gomen, sume dh dpt gaji.... mungkin dh hampir2 nk abis pn (tuk yg banyak hutang la)... tapi aku?????? ptt ke aku tunggu gaji bln ni jugak... TIDAKKKKK!!!!! aku x boleh nk mengharapkan gaji aku bulan ni... kalu dpt gaji bln lps punya pn, kira ok la tuh.... kang aku mengharap gaji aku bln ni + gaji bulan lps, kalu x dpt mesti frust gileee kan.. pahtu mula la dok wat kira2 ape yg perlu di bayar menggunakan duit gaji aku tuh.. tapi..... BERHENTI MENGHARAP je la sue.....

cuma satu je la yg aku selalu doa... moga2 bos aku faham situasi staff2 dia yg tinggal beberapa kerat je nih... kalau lah dia dok tmpt staff dia, camne dia rase... dh la gaji ciput jer.... kalu gaji laki aku besar, mungkin bule cover skit la.. tapi gaji laki aku pn cukup2 makan jer... takat nk tanggung bini dia je, bule la.. kalu nk tanggung hutang2 bini dia, gaji dia sebulan pn x cukup... adeh!!!!


" Ya Allah! Andaikata di sini bukan tmpt aku mencari rezeki, KAU berikan aku sumber rezeki yg terbaik baguMU dan terbaik juga buat ku... AMIN.... "


5 Responses

  1. $ue @nim Says:

    sabar..sabar... spar itu separuh daripada iman.... ada hikmah disebalik nye tu.. cuma ade sedikit perasaan jeles la kat org2 yg dh dpt gaji tuh..


  2. Aliya Says:

    Sue, mulai esok, buat solat dhuha setiap pagi..always think positive, ko akan dpt kerja yg lebih bagus... berlambak giler kerja kat luar tu...believe in yourself, you can get it...usaha tangga kejayaan...
    kalau nak jual tolong jual tudung..let me know, manatau boleh dapat skit membantu...


  3. Mama Elman Says:

    think +ve sue...
    good luck utk interview2 kot...
    kena confident tau.....


  4. $ue @nim Says:

    aliya : tqvm atas nasihat tuh.... plan nk berniaga tu, ada juga.. tapi skang ni x lagi kot. xde modal lagi... pahni aku nk try buat solat dhuha.. dh lama x wat ni..

    qat : tq qat.. doakan aku k... tq la atas nasihat ko..

    hrp, doa baik dari kwn2 akan dimakbulkan tuhan... hanya tuhan saja yg mampu balas...