.: RAYA 6 :.

bk raya ke-6.. tapi raya pose 6... alhamdulillah... arini aku beraya... org lain dh lama raya pose 6.. tp ok la gak.. kita awl la gak dr org yg terlewat... asben aku lum raya lagi... sabtu ni br dia raya.. dh dia pose lmbt, lmbt la raya.... xpe la...at least aku berjaya gak wat perkara sunat tu kan... lgpn, thn ni aku pose penuh...tu yg rajin pose 6 tuh.. dah 3 thn aku pose penuh.. musykil gak aku... normal ke aku ni. tapi dah gi jupe doc, doc kata normal sbb anak aku BF... xpe la.. tunggu time check-up asyraaf, aku nk tny lagi...


:: tq kat kwn2 yg bg tips camne nk wat persiapan tuk open house
::jmpt sume rakan2 blogger dtg sabtu ni di kediaman aku kat G5A-2-1, TUDM Subang..





9 Responses
  1. Zuri@ni Says:

    Waa, ko wat open house eh Sue :D aku pun teringin jg nak buat open house, tgk la bila2 berkesempatan nanti :)


  2. $ue @nim Says:

    a'ah zue.. 1st time wa tnih.. x tau la camne... harap2 sume berjalan lancar.. sbnrnye, x terlintas pn nk wat ..tapi aritu gi open house kwn, sonot plak bile tgk ramai2 dtg.. sejak tu la terdetik nk wat...laki aku setuju... tu la wat sabtu ni... kebetulan br2 gaji.. bule la wat lagi... kalu tgh bulan, xde nye wat.. hehehe


  3. nanazack Says:

    sueeeeeee....ko kejammmmmmm!!! mentang2 la aku xdpt nk dtg, ko jemput gak ek...uwaaaaaaaaa!!!!! jamu mata tgk menu ko je la...hehehehe


  4. nanazack Says:

    nk komen lg la...hehehe...

    zue: open house ni xsemestinye bln raya je...bila2 pun boleh gak kan... n xsemestinye nk kena wat besar2an, wat mana yg mampu je, jnji tetamu suka n enjoy...hehehe....slow2 je dulu, tggu smpi exm ko abis ek :D...

    sue: ko jgn lupa update ko nye menu tau...hehehe


  5. Anonymous Says:

    waa...best nyer korang citer pasal open house nie...kwn2 aku ramai gak yang wat open house nie tp aku lak rasa xmo buat lg cz aku skrg dok umah sewa...umah sewa tu lak kecik dan brg2 berselerak...meja pon xde....brg2 dapor pon ader ala kadar je...heheh...jdnya kena tggu la umah baru siap nnt...leh keR?hehehhe...(alasan: xtau nak masak pe sbnrnya...lgpon xpandai msk...tkt xsedap..)
    ~~suriani~~


  6. $ue @nim Says:

    nana : hahahaha.... lagi kejam rasenye kalu kita jmpt org x dtg ... kan.kan... :D. nnt aku update menu.. skang ni menu asyek bertukar2 jer.. :D

    suriani : umah aku pn sempit gak sue.. tp kalu nk tunggu dok umah sdiri, x tau bile la.. menumpang quartes je la selagi asben aku keje askar...

    aku pn x reti gak masak..tapi, bak kata nana. guna talian hayat... hehehe....


  7. Mama Elman Says:

    sue....
    aku order nasi kerabu daging bakar yek....
    ekekekekek


  8. Anonymous Says:

    sue: xper la....dok kaurtes ok per...aku mgkn thn depan buat la...lgpon umah aku tggl safety tank je yg nak diperiksa...lain2 dah setel...tu yg hati xsabar nak wat kenduri kesyukuran + open house....hehehhe..hrp2 umah baru nnt derank dtg lebih selesa...:)
    ~suriani~


  9. $ue @nim Says:

    qat : mitnak maaf la aku x dpt nk penuhi permintaan ko... next year k aku wat.. smpt la blk menuntut ngan kakak ipar aku dl..dia xpert bab2 masak nih... :D... aku xpert bab2 makan jer... ekekek...

    su : mesti x sabar nk masuk umah sdiri ni kan... pahtu macam2 dok pikir nk hias camni la... camtu la. kalah pereka dalaman.. heehe