.: 2 in 1 :.

salam pagi jumaat..

esok, 15012011, ade 2 event yg rasenye dua2 penting kot... tapi tu la. aku dok tgh berkira lagi nih.. mana satu nk kena dahulukan.. esok, 15012011, asben aku dh tukar 3-series.. hehehe.. genap la umur dia 30 thn.. tapi esok juga la anak buah aku, bertunang.. adeh!!!... ni yg buat aku serba salah.. mana satu nk dahulukan.. rasenye dua2 x kot... sbbnye, esok asben aku keje la.. kena keja di hari keputeraan nye.. kesian nye.. plan nk gi celebrate, terbantut la... pahtu nk teruskan tuk gi majlis tunang anak buah aku pn, cam x kesampaian je.. sbbnye, driver aku keje.. jadinye, camne aku nk gi berdua ngan anak teruna ku.. mustahil la dia leh dok diam2 dlm kete time aku drive.. aritu pn penah test dia dok atas krusi sblh driver, skali bule jatuh tertonggeng... sbb x dok diam... last2 amik dia soh dok atas riba.. kalu nk gi dekat, xpe la wat camtu.. kalu nk gi jauh, amat merbahaya la kalu wat camtu gak....


serius aku ckp, thn ni mmg xde hadiah dari si isteri buat sang suami... aku x mampu nk beli hadiah tuk asben aku... biase la.. kita kadang2 senang... kadang2 ssh.. aku menghadapi masalah skit skang ni... xpe la... wish je la.. pahtu hadiah plg berharga, dia dh dpt pn.. DOA dari isteri dia... :D


tgk la camne esok.. kalu asben aku abis keje awal, bule la gak pecut gi kenduri tunang anak buah aku kat simpang pulai... kalu x, mungkin x gi kot... mintak ampun mintak maaf je la.. nk wat camne....


celebrate 2 in 1 je la nnt.. celebrate mkn2 je la sllnye pn.. xde celebrate benda lain.. :D





4 Responses
  1. FaraMie Says:

    wei sue ko msh ingat thn 2010 lg kaa..tarikh pun silap da. hehehe kalo gitu umur hubby ko still xmeningkat hahahha. eh hubby ko sebaya laa kiranya. aku ingat dia tua dr ko skit


  2. fyda Says:

    g lah celebrate sikit.
    klu ko minat nk try STEAMBOAT aku cdgkn restoran tupai tupai kat Seksyen 13, Shah Alam je.
    buleh tahan gak rasa nya
    RM 25.00 je utk 1 kepala.
    klu anak ko tu FREE je


  3. nanazack Says:

    ko pon mcm aku gak la sue, smpi skang masih xbrani drive berdua ngan adam... aku sanggup xkemana2 selagi papa dia xde...huhuhu... nak suh dia duduk kat riba aku, laaaggiiii la aku xbrani...huhuhu....


  4. $ue @nim Says:

    farah : tu la.. aku igt dok 2010 lagi.. hehehe.. padahal dh 2011.. x sanggup nk tukar 3-series kot.. ekekeke... nnt aku tukar k.. :D

    fyda : plan tu mmg nk gi celebrate mkn2 kat luar.. mmg tu je la cara kamu celebrate pn. tapi x tau nk gi mkn kat mana.. nnt aku try ajak hubby aku gi sana.. kot2 dia nk la.. cumanya, kalu tupai2 kat kl tu, aku gerenti dia xnk.. sbb aritu gi mkn sana, x sdp.. kat tupai2 shah alam ni, lum cuba.. kot2 dia nk cuba.. eh!! ko dh try ek..

    nana : asyraaf ni xde car seat.. tu la aku x brani nk drive ngan dia dok kat krusi sblh.. aritu try soh dia dok diam2 kat sblh, kejap je dok diam.. pahtu mula la nk kejekan ape ade dlm kete tuh.. tu yg tertonggeng... tapi aku sll je riba dia kalu nk gi dekat2... kalu jauh2, aku x berani nk amik risiko.. kang x pasal2 pakcik polis ketuk tingkap kang.. :D