.: BKT @ MY OFIS :.

BKT tu sbnrnye BAK KUT TEH.. kedai makan cina yg br bukak kat opis aku nih.... aku sangkakan nk bukak kedai makan melayu memandangkan kat sini x byk kedai mkn melayu.. xde la aku kena bwk bekal ari2 kalu ade kedai mkn melayu kat ngan opis aku... ni x.. kat opis aku ni yg ade cuma kedai makan mamak n cina.. pahtu kedai western.. kedai mamak n kedai cina tu mmg aku x masuk(tumpang duduk penah la)... kedai western lak skali skala bule la gak melayan tekak aku ni.. tapi kalu selalu sgt, bule muntah gak.. tekak aku ni tekak org melayu.. x leh kalu x pekena nasi...lagi2 kalu skang ni selera aku membuak2.. malam pn aku makan lagi.. aku dh makin SIHAT dah skang ni.. x heran la kalu bln depan timbang time gi check-up anak aku tu, berat naik lagi... hahaha... makan x hingat pahtu mulut ni asyik dok kata, badan dh naik.. nk diet la.. diet la sgt tuh.. hehehe.... xpe... kang kalu kurus2, org kata laki x pandai jaga bini lak... x kasi makan ke pe.. :D.. kalu SIHAT, tu tandanye cukup makan minum.. senang ati.. btl x.. hehehe...

berbalik kepada cite BKT tadi, br sehari dua ni aku tgk dh naik signboard kedai tuh.. ayyak... signboard BKT la.. pahni tiap2 ari la aku dpt cium aroma b*** nnt... pe bule wat... makin sesak la paking kat opis aku nih.. sll nye time lunch mesti ramai sgt org kat sini.. org cina suke makan kat kedai depan opis aku nih.. ape yg spesel pn aku x tau la.. pahtu paking suke suke ati je la... kadang2 blok kete org pn dia x kesah(lum penah lagi blok kete aku)... crite pasal paking suke suki ni, teringat aku kat satu kejadian kat sini mgg lps.. byk sgt kete paking suke suki n kat kaki lima x yah ckp la, pahtu ade sbijik bas ni nk lalu.. skali x muat.. bas tu main seret ke jete2 yg kat tepi jalan tu.. ngeri jer aku tgk kete yg jadi mangsa tuh.. risau gak ngan kete aku(sbb aku pn paking tepi kaki lima gak).. tapi seb baik x kena.. yg jadi mangsanya cuma 3 bijik kete.. yg parahnye, kete waja la.. brape kali tah di kena hentam... tapi ni nk salahkan sapa pn x tau la.. nk slh kan drebar bas tu sbb x tau bwk bas, x leh gak.. sbb kete tu paking tepi jalan.. last2 skali, slh kan diri tuan punya kete tu la....


:: kwsan opis aku ni mmg black area... kawasan panaz tuh.. panaz ngan kes pecah kete.. so, sape2 yg dtg n paking kat area opis aku kat bandar baru klang ni, hati2 skit k.. jgn tinggal brg berharga dlm kete... 2 org opismate aku pn dh kena... kite beringat2 la sblm kena..




3 Responses
  1. is-nanie Says:

    Agaknya balai polis kat depan tuh buat cukup syarat je kot... huhuuh...


  2. FaraMie Says:

    sue aku ingat ko keja kat s.alam..rupanya kat bdr baru klang..jauh gila


  3. $ue @nim Says:

    is >>> tu la is.. nama je ade balai polis.. polis dok kat balai tu je la.. :D

    farah >>> mmg sblm ni aku keje kat s.alam.. tapi pindah klang awal thn aritu... wlpn keje kt klang, still lagi stay kat tudm subang.. dekat umah ko pn, ko x pnh dtg umah aku.. jmpt la dtg umah aku.. ops.. umah aku dok la.. bukan umah btl aku pn..quartes jerk