.: ORANG BARU :.

entry kali ni nk cite pasal orang baru dalam salasilah keluarga aku... yg ni generasi ke-3 keturunan HARON BIN YASIN la kirenye ni... sblm tu aku mintak izin kepada tuan punya gmbr yek.. nk tepek skit gmbr orang baru kat blog aku ni.. gmbr ni aku amik dari laman sosial dia... jangan marah ye.. :D..





sbnrnye ni anak kepada anak buah aku.... anak kepada anak abg aku yg sulong (byk sgt la anak.. jgn plak sapa yg baca ni pening2 lalat.. sila la imagine betul2 ek).. skang ni aku dah bertukar status lagi la.. dl bertukar status kepada ibu.. skang ni kepada nenek plak.. oh!! tidak... dah tua rupanya aku.. br awal 30an, dah jadi nenek... tapi xpe... jadi nenek vogue la.. hahaha.. orang baru ni br je lahir 1 november aritu (kalu lewat 4 hari kan best.. leh sama2 smbt bestday ngan aku.. mana la tau kot mak budak ni nk bg hadiah kat aku jugak.. kan best gitu)..

buat baby(macam la bby dah pandai baca blog kot.. :D), WELCOME.. WELCOME....
buat mak baby plak, selamat berpantang.. lama tuh pantang.. smpi thn depan lagi tuh.. hahaha...
buat opah ngan to'ki baby, semoga jadi opah ngan to'ki yg terbaikkk..
buah 'neksu' baby plak, sedar la diri tu dah tua.. dah jadi nenek pn.. :D




0 Responses