.: adik... oh!! adik :.

sambungan cite pasal entry sblm ni.. aritu kan aku blk dari kg, dekat kol 9 pagi gak la br smpi.. terpakse meng'halfday'kan diri.. ngasuh anak2 aku x blk lagi dari kg.. maknenye, isnin ngan selasa aku terpakse la tumpang anak2 aku kat umah jiran.. TERPAKSA ok.. sbb aku x berani nk apply cuti lagi.. dah la sblm blk raya aku TERPAKSA amik EL sbb ngasuh xde.. nk amik EL lagi???.. kang x pasal2 la aku kena dengar ceramah nnt.. x kuase telinga ni...

disebabkan aku halfday isnin lepas, maka nye tgh hari la jugak aku antar anak2 aku umah jiran aku.. punya la nangisss adik ngn abg mase aku nk tinggal tuh.. nangis mcm sakit2 jer.. ssh ati tau.. mak mana yg x ssh ati kalu tgk anak melalak cam tu wei... tapi aku tiggal gak la.. sbb kena masuk kol1.. br sejam, kol2 aku dah call tny jiran aku perihal anak2 aku.. anak2 aku nangis kejap je.. pahtu diam la.. kata jiran aku..  abe long sonot main menan ngan anak jiran aku tu.. makan minum cam biase je la... cuma, si adik je la mogok.. mogok coiz ibu abah dia tinggal dia kot.. hehehe.. kesian adik...mmg aritu aku blk ontime la.. kol530 trs chow.. smpi umah, asben aku dah amik dia dl.. asben aku blk awal gak aritu.. adik nmpk aku berjalan nk naik.. bule plak dia nagis bile tgk aku... sedih lagi kot.. hahaha.. kelakar la adik ni.. bile aku amik je, trs dia.. pahtu mula la mencari sumber air dia.. cam org kelaparan jer.. adik...adik.. bile la nk jadi gudboy part2 kena tinggal ni... 


:: kwn2 ade ikhtiar x camne nk bagi anak2 x nangis mase nk tinggal umah ngasuh..




0 Responses