.: AKU KINI SUDAH KEMBALI :.

setelah sekian lama aku meninggalkan umah yg aku duduki sejak lps kawen lagi, kini aku telah kembali(isnin aritu lagi aku sampai tapi kini br berkesempatan)... kembali menduduki umah yg aku tinggalkan sejak pertengahan bulan julai lagi..byk benda yg aku kena uruskan sepeninggalan aku.. byk cerita n perkembangan terkini yg aku x tau... pahni kena gi bersidang kat meja bulat la.. hahaha... jiran terdekat pn x smpt nk borak2 pn lagi.. brg2 yg bwk dari kampung aritu pn lum siap kemas sume2 lagi.. penat gak.. kena tunggu hero2ku tido dl la br aman aku wat keje.... skang ni nk berblog pn kena tunggu time hero2ku lena diulit mimpi dl.. kalu x, jgn harap la..

kepada kekawan yg rase nk kenal teratak aku, sila la jemput datang.. aku skang ni bila2 mase je la dok kat umah jer... ssh nk kuar gi mana2 skang ni sejak beranak 2 dh ni.. bby x tau nk letak mana...



:: aku dh kembali ke kl, bermakna dah 2 bulan la aku kat kg.. skang ni tgk bergiat aktif menjadi surirumah sepenuh masa lagi ni.. hehehe





4 Responses
  1. fyda Says:

    takpe... enjoy dulu dengan status tu. pehtu ko boleh buat keputusan & buat perbandingan sm ada nak teruskan status tu @ back to normal life sblm bersalin dulu.


  2. nanazack Says:

    sama la kte sue...mcm aku ni lum boleh nak manage time lg...sorg jaga, sorg lg tido...sorg benti nangis, smbg plak lg sorg...huhuhu..pening gak, kena pelan2 dulu nie...


  3. Mama Elman Says:

    selamat kembali sue.......


  4. $ue @nim Says:

    fyda >> tu la.. tgk enjoy la ni ngan anak2... nnt bule la pikir camne pahni

    nana >> camtu la nana kalu dh bertambah anak ni.. kena plak anak kecik2 lagi.. rupenye camni la kan mak2 kita dl .. kan..kan..

    mama elman >> kembali sudah