MUDAH-MUDAHAN

assalamualaikum..
lama sungguh rasenye aku x wat entry.. byk cite yg nk dicoretkan kat sini.. tapi masa jarang ade yg terluang.. kat  tmpt keje aku skang ni, x de sgt masa terluang.. bukan nk kata aku bizi ssgt smpi kan x de masa free langsung.. ni br di namakan keje kan.. hehehe.. alhamdulillah la.. sekurang2nya aku masih diberi rezeki keje.. kalu kat umah plak, masa free tu mmg ada.. tapi laptop yg selama ni aku guna, dah kembali kepada tuan dia la(anak buah aku punya).. sedey kan... nama je keje bidang IT, tapi laptop/pc sdiri pn xde.. terukkan.. hehehe.. keinginan nk ade harta laptop sdiri mmg ada, tapi skang ni lum ada duit lebih.. kena dahulukan mana yg penting dl.. biase la, aku ni kan x brape nk ade duit lebih.. tapi syukr la.. ade insan yg lagi daif dari aku..


skang ni aku sudah hampir 6 bulan keje kat tmpt baru ni... dan ujung bulan ni adalah penentu masa depan aku... lagi beberapa  hari je ni.. kat sini probation period dia bg 6 bulan.. hrp2 aku akan dapat perkhabaran yg gembira la hendaknya.. sekiranya ini adalah pekerjaan yg terbaik bagiMU dan terbaik buatku, insyaAllah aku akan teruskan perjuangan aku kat sini jugak..

2 Responses
  1. syanaim Says:

    ::insyallah..good luck kak sue..:)..::


  2. $ue @nim Says:

    tq nas.. hrp2 ade perkhabaran gembira la yg kaksu dpt...amin